http://www.willemhartman.nlhttp://www.hadesign.nlhttp://www.backtomusicevents.nlhttp://www.houseofwax.nlhttp://www.houseofwax.nlhttps://www.cowinter.com

Zona partenerilor la proiecte

User:
Parola:
 

Ultimele stiri

 • 10/29/2008
  Apel pentru proiecte de cercetare in sprijinul IMM


  Bugetul alocat pentru program este de 78.550.000 euro.
  Termenele-limita pentru depunerea proiectelor sunt: 18 decembrie 2008 pentru etapa 1 si
  28 mai 2009 pentru etapa a 2-a.

  Procedura de evaluare se desfasoara in doua etape:
  Etapa I : se transmite o schita de cel mult 12 pagini, in care se vor prezenta aspectele esentiale ale proiectului.
  Etapa II : pentru propunerile acceptate in aceasta etapa, coordonatorii trebuie sa furnizeze o propunere de proiect completa.

  Eligibilitate: pot participa cel putin 3 asociatii / grupari independente de IMM-uri din 3 state membre UE sau tari candidate. Se accepta si alternativa cu o asociatie / grupare europeana de IMM-uri avand sediul intr-un stat membru UE sau intr-un stat candidat. Aceasta asociatie / grupare trebuie sa fie constituita din cel putin 3 entitati juridice independente stabilite in 3 state membre sau tari candidate.

  Cel putin 2 participanti trebuie sa actioneze in domeniul cercetarii si al dezvoltarii tehnologice (sa aiba capacitatea de a realize activitati de cercetare la solicitarea asociatiei / gruparii, independent de orice alt participant.

  Cel putin 2 participanti trebuie sa fie IMM-uri (alte intreprinderi sau utilizatori finali) stabiliti in 2 state membre sau tari candidate.

  Regula finantarii proiectelor este cea a rambursarii costurilor eligibile, in proportie de 50%, 75% sau 100%, in functie de tipul proiectului si tipul organziatiei solicitante.

  http://www.minind.ro/plan_sectorial/anunt10092008.pdf


  Sursa: Eu-Ro Journal
 • 6/21/2008
  competitie


  S-a lansat o noua competitie, a carei rezultate vor fi publicate la sfarsitul lunii iunie
 • Despre noi | proiecte | produse | parteneri | contact © 2008. Site realizat si gazduit de Coral Design